Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

2 банана, в їх шкірі
85 г темного шоколаду
3 ст. л. темного рому
2 ложки ванільного морозива

Популярні новини зараз

Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Робимо два довгих розріза, по шкірі вздовж кожного банана і злегка відкриваємо. Вставляємо шматочки шоколаду всередину. Поміщаємо банани в сковорідку, наливаємо ром і переносимо в духовку, щоб випікати протягом 5-7 хвилин, до золотистого кольору.

3. Подаємо банани з ложкою морозива зверху.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт карпаччо з грибів.