Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

2 банана, в їх шкірі
85 г темного шоколаду
3 ст. л. темного рому
2 ложки ванільного морозива

Популярні новини зараз

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Показати ще

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Робимо два довгих розріза, по шкірі вздовж кожного банана і злегка відкриваємо. Вставляємо шматочки шоколаду всередину. Поміщаємо банани в сковорідку, наливаємо ром і переносимо в духовку, щоб випікати протягом 5-7 хвилин, до золотистого кольору.

3. Подаємо банани з ложкою морозива зверху.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт карпаччо з грибів.