Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії
25 г масла
½ цибулини, дрібно нарізані
200 г шпинату
400 мл овочевого бульйону
3 ст. л. подвійних вершків
½ мускатного горіха
сіль і мелений чорний перець
Для подачі:
грецький йогурт
кайенский перець

Популярні новини зараз

У вас є 7 днів - і без виправдань: ТЦК нагадали, що обов'язково треба зробити тим, у кого є відстрочка чи бронь

Гороскоп на тиждень 22-28 грудня для всіх знаків Зодіаку: кінець Козорогів, справи Дів та підвищення Овнів

ПриватБанк звернувся з попередженням до власників карток: кого терміново чекають у відділенні

Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо олію у великій каструлі і обережно обсмажуємо цибулю протягом 3-4 хвилин, поки не зм'якне. Додаємо листя шпинату і бульйон, доводимо до кипіння і варимо 4-5 хвилин.

2. Використовуючи ручний блендер, змішуємо суп до однорідності, потім перемішуємо в кремі і мускатном горісі. Приправляємо до смаку сіллю і свіжим меленим чорним перцем.

3. Щоб подавати, виливаємо суп в сервірувальні миски, ложкою кладемо грецький йогурт і посипаємо кайенским перцем, щоб прикрасити.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченого окуня у вершковому соусі.