Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 3-4
Інгредієнти:
1 ч. л. прозорого меду
дрібно натерта цедра і сік 1 апелина
1 ст. л. крупної морської солі
1 ст. л. гранульованого цукру
200 мл текіли
1 лайм, сік
200 мл журавлинного соку
50 мл тріпл Сек
лід
Приготування:
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
1. Використовуючи тонку чисту кисть, малюємо тонкий шар меду навколо верху 4 келихів для мартіні або мартіні. У мисочці змішуємо апельсинову цедру, сіль і цукор, потім перевеорачиваем келихи догори дном і занурюємо їх у суміш. Ставимо келихи в холодильник, щоб охолодитися.
2. У шейкер для коктейлів змішуємо апельсиновий сік, текілу, сік лайма, журавлинний сік, потрійну секцію і лід, і струшуємо, щоб змішати. Проціджуємо суміш в підготовлені келихи і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинових безе з корицею.