Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 3-4
Інгредієнти:
1 ч. л. прозорого меду
дрібно натерта цедра і сік 1 апелина
1 ст. л. крупної морської солі
1 ст. л. гранульованого цукру
200 мл текіли
1 лайм, сік
200 мл журавлинного соку
50 мл тріпл Сек
лід
Приготування:
Рахунки за доставку газу: що зміниться з нового року та кому дозволять не платити
"Тарифи підвищувати у вас легко виходить!": українці рознесли "Київстар" – третина мережі залишилася без світла
Пенсіонерів будуть рятувати від бідності: як зміниться система виплат
Стаж до 2000 року з'їдає вашу пенсію: про що варто знати, щоб зберегти виплати
1. Використовуючи тонку чисту кисть, малюємо тонкий шар меду навколо верху 4 келихів для мартіні або мартіні. У мисочці змішуємо апельсинову цедру, сіль і цукор, потім перевеорачиваем келихи догори дном і занурюємо їх у суміш. Ставимо келихи в холодильник, щоб охолодитися.
2. У шейкер для коктейлів змішуємо апельсиновий сік, текілу, сік лайма, журавлинний сік, потрійну секцію і лід, і струшуємо, щоб змішати. Проціджуємо суміш в підготовлені келихи і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинових безе з корицею.