Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 4
Інгредієнти:
2 великих гриба
20 свіжих листя м'яти, дуже дрібно нарізані
Для соусу:
1 ч. л. трюфельного масла
1 ст. л. яловичини
1 ч. л. цукру
75 мл білого винного оцту
150 мл оливкової олії
сіль і мелений чорний перець, за смаком
½ лимона, тільки сік
1 зубчик часнику, дрібно нарізаний
Для подачі:
4 ст. л. кремового масла
пекоріно, тертий
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Серйозний стрибок тарифів на воду: кому доведеться платити майже 100 грн за куб
Графіки відключення світла: як знайти свою адресу та години вимкнення
Контроль за картковими переказами посилять: які суми зацікавлять банк та податкову
ПФУ змінив правила ідентифікації: що потрібно знати пенсіонерам
1. Видаляємо стебла з грибів. Поміщаємо грибні ковпачки в морозильник на 10-15 хвилин.
2. Після того, як гриби охолонуть, нарізаємо їх дуже тонко і распологаем скибочки на пластинах.
3. Посипаємо м'ятою.
4. Для соусу покласти всі інгредієнти в кухонний комбайн і змішуємо їх.
5. Щоб подавати, поливаємо грибні скибочки соусом, потім додаємо ложку кремового олії до кожної тарілці.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт торта з солодкої картоплі.