Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 5-6
Інгредієнти:
750 мл червоного вина
1 велика паличка кориці або 2 маленьких
2-зірковий аніс
4 гвоздики
2 смужки лимонної цедри, приготовлені з використанням овочевого пілінгу
4 ст. л. цукру
100 мл джина
Приготування:
Зброю до рук візьме кожен: війна та мобілізація можуть тривати ще 10 років
Українцям блокують картки для соцвиплат: хто у зоні ризику
Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років
ПриватБанк попередив про нові тарифи з 1 січня: за що доведеться платити
1. Поміщаємо червоне вино, корицю, зоряний аніс, гвоздику, лимонну цедру і цукор у велику каструлю. Готуємо на повільному вогні протягом 10 хвилин.
2. Видаляємо з вогню і охолоджуємо, залишаючи настоювати протягом приблизно 30 хвилин.
3. Щоб подавати, нагріваємо без кип'ятіння, перемішуємо з джином і виливаємо в гуртки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинових безе з корицею.