Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
2 ст. л. оливкової олії
½ цибулини, дрібно нарізані
1 зубчик часнику, дрібно нарізаний
1 свіжий зелений чілі, насіння видалені, дрібно нарізані
150 г шпинату
280 мл овочевого бульйону
2 ст. л. подвійних вершків
сіль і мелений чорний перець
оливкова олія
Приготування:
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
"Тисяча Зеленського": як батькам отримати гроші за своїх дітей
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
1. Нагріваємо масло в каструлі і акуратно обсмажуємо цибулю, часник і чилі до м'якості. Додаємо шпинат і смажимо до в'янення. Додаємо гарячий овочевий бульйон і тушкуємо 10-15 хвилин. Перемішуємо в вершках і приправляємо до смаку сіллю і свіжомеленим чорним перцем.
2. Збиваємо суп з допомогою ручного блендера до тих пір, поки він не стане гладким, а потім виливаємо в миску.
3. Щоб подавати, поливаємо оливковою олією.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з цибулею і сиром чеддер.