Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

½ солодкої картоплі
оливкова олія для змащування
¼ савойської капусти, подрібненої, бланшированою
¼ червоного цибулі
1 ст. л. оливкової олії
55 г сиру

Приготування:

Популярні новини зараз

Сніг та морози чи дощі та бруд: якою буде зима в Україні

В ухилянтів забиратимуть майно: кому готуватись

Зима стане суровим випробуванням: які міста можуть залишитись без опалення

Додаткові 940 грн до пенсії: пенсіонерам радять не баритися з заявою

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200градусов.

2. В змащеному олією блюді, викладаємо основу з чверті картопляних скибочок.

3. Додаємо чверть подрібненої капусти, щоб створити шар, що покриває скибочки картоплі. Повторюємо це нашарування солодкої картоплі і капусти, поки воно не буде вичерпано, або блюдо майже повно.

4. Нарешті, зверху викладаємо червоним цибулею і змащуємо олією.

5. Поміщаємо в духовку на десять хвилин або до готовності.

6. Щоб подавати, викладаємо торт на тарілку і зверху посипаємо сиром.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салат зі шпинатом, бараниною і пармезаном.