Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
½ солодкої картоплі
оливкова олія для змащування
¼ савойської капусти, подрібненої, бланшированою
¼ червоного цибулі
1 ст. л. оливкової олії
55 г сиру
Приготування:
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
1. Розігріваємо духовку до 200градусов.
2. В змащеному олією блюді, викладаємо основу з чверті картопляних скибочок.
3. Додаємо чверть подрібненої капусти, щоб створити шар, що покриває скибочки картоплі. Повторюємо це нашарування солодкої картоплі і капусти, поки воно не буде вичерпано, або блюдо майже повно.
4. Нарешті, зверху викладаємо червоним цибулею і змащуємо олією.
5. Поміщаємо в духовку на десять хвилин або до готовності.
6. Щоб подавати, викладаємо торт на тарілку і зверху посипаємо сиром.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салат зі шпинатом, бараниною і пармезаном.