Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
Для сабайона:
4 яєчних жовтка
55 г цукру
150 мл білого вина
150 мл подвійних вершків, збиті
Для подачі:
1 манго, очищений і нарізаний
½ лайма, тільки родзинка
½ апельсина, лише родзинка
свіжі гілочки м'яти
Приготування:
Ваші дані можуть стати причиною проблем із газом: як не потрапити у пастку з Нафтогазом
Підхід до мобілізації змінився: як вичисляють ухилянтів
Гороскоп на сьогодні 15 квітня: кому зірки принесуть гроші у вівторок, а комусь – проблеми
Українцям заплатять за старі 10 та 25 копійок: можна отримати пристойну суму
1. Для сабайона поміщаємо яєчні жовтки, цукор і вино у велику миску над каструлькою, акуратно киплячою водою. Змішуємо електричним міксером протягом 15 хвилин або до тих пір, поки суміш не стане густою. Видаляємо з вогню і продовжуємо збивати, поки вона не охолоне.
2. Змішуємо сабайон і збиті вершки у великій мисці.
3. Щоб подавати, викладаємо скибочками манго на сервірувальній тарілці і наливаємо сабайон. Використовуємо міні-паяльну лампу, щоб підсмажити верх і прикрашаємо апельсиновою цедрою і м'ятою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з червоного перцю.