Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
1 маленька куряча грудка без шкіри
сіль і мелений чорний перець
1 ст. л. оливкової олії
½ авокадо
Для приготування гірчиці:
1 ст. л. оливкової олії
цукор
1 ч. л. діжонської гірчиці
2 ч. л. білого винного оцту
сіль і мелений чорний перець
55 г томатів черрі


Приготування:
У Дніпрі підлітки два дні громили "Varus" та штурмували ТРЦ під російський реп із матами: "Жалюгідне видовище"
"Навіщо вчитись, якщо завтра мобілізують": молодь масово ігнорує вступ до вишів
Що буде із землею та квартирами громадян за новим законом: критики та юристи хапаються за голову
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.
2. Нагріваємо сковорідку.
3. Сіль і свіжий мелений чорний перець додаємо до курки. Курячу грудку смажимо на сковороді 8-10 хвилин або до повного приготування.
4. Між тим, поміщаємо в духовку сковорідку з куркою протягом 5-6 хвилин або до прогріву. Видаляємо з духовки і ретельно очищаємо шкіру.
5. Для приготування гірчиці поміщаємо оливкову олію, цукор, гірчицю і оцет в банку з верхом. Приправляємо сіллю і свіжомеленим чорним перцем.
6. Вирізаємо помідори черрі навпіл і викладаємо на тарілку. Нарізаємо спечене авокадо, а потім додаємо курячого м'яса.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного тарта з блакитним сиром і беконом.