Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
1 маленька куряча грудка без шкіри
сіль і мелений чорний перець
1 ст. л. оливкової олії
½ авокадо
Для приготування гірчиці:
1 ст. л. оливкової олії
цукор
1 ч. л. діжонської гірчиці
2 ч. л. білого винного оцту
сіль і мелений чорний перець
55 г томатів черрі
Приготування:
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.
2. Нагріваємо сковорідку.
3. Сіль і свіжий мелений чорний перець додаємо до курки. Курячу грудку смажимо на сковороді 8-10 хвилин або до повного приготування.
4. Між тим, поміщаємо в духовку сковорідку з куркою протягом 5-6 хвилин або до прогріву. Видаляємо з духовки і ретельно очищаємо шкіру.
5. Для приготування гірчиці поміщаємо оливкову олію, цукор, гірчицю і оцет в банку з верхом. Приправляємо сіллю і свіжомеленим чорним перцем.
6. Вирізаємо помідори черрі навпіл і викладаємо на тарілку. Нарізаємо спечене авокадо, а потім додаємо курячого м'яса.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного тарта з блакитним сиром і беконом.