Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

150 мл червоного вина
55 г коричневого цукру
1 ванільний стручок
½ яблука, начинка, очищена і нарізана
4 білих яйця
225 г цукру
1 ст. л. меду

Приготування:

Популярні новини зараз

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Показати ще

1. Нагріваємо червоне вино в маленькій каструлі і тушкуємо, поки його об'єм не зменшиться наполовину.

2. Додаємо цукор, ванільний стручок і насіння і шматочки яблука і тушкуємо протягом 4-5 хвилин, або поки яблуко не зм'якне, але все ще збереже форму. Ложкою викладаємо в миску для десерту.

3. Збиваємо яєчні білки в чистій мисці до тих пір, поки не видалиться жорсткі піки при видаленні віночка.

4. Збиваємо цукор поступово, поки суміш не стане товстою і глянсовою.

5. Кладемо суміш яєчного білка поверх чаші, щоб повністю покрити суміш яблука, а потім поливаємо медом.

6. Використовуємо міні-паяльну лампу, щоб приготувати безе. Негайно подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кукурудзи з червоним перцем.