Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
1 ст. л. масла
½ цибулі-порею
¼ ч. л. каєнського перцю
5 ст. л. подвійних вершків
сіль і мелений чорний перець
100 г сиру чеддер, тертий
Приготування:
Миру не буде: на скільки років може затягнутися війна в Україні
ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись
Відмінити військову підготовку для студентів: експертка запевнила, що виші не готові
Блекаути та холодні батареї: які міста під найбільшою загрозою
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Нагріваємо масло в маленькій каструлі і обсмажуємо цибулю протягом 3-4 хвилин або до м'якості.
3. Додаємо кайенский перець і подвійні вершки і кип'ятимо протягом 3-4 хвилин або до тих пір, поки вони злегка не товщають. Приправляємо за смаком, сіллю і свіжомеленим чорним перцем і ложкою викладаємо в маленьку форму.
4. Посипаємо тертим сиром, потім переносимо в духовку і запікаємо протягом п'яти хвилин, або поки сир не розплавиться і не стане золотим. Негайно подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт найкращих шоколадних брауні з малиновим кремом.