Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 2
Інгредієнти:
3 апельсина, очищені
¼ ч. л. меленої кориці
3 білих яйця
100 г цукру
цукрова пудра
свіжі гілочки м'яти, щоб прикрасити
Приготування:
Деяким українцям уріжуть пенсії з 1 січня: кому зменшать виплати
Учням 9-х класів повернуть обов'язкові іспити: що складатимуть
В Україні з 1 січня запровадять нові правила розрахунків карткою
Покарання за банківські картки: українців востаннє попередили
1. Поділяємо апельсини між двома великими десертними келихами і посипаємо корицею.
2. У великій чистій мисці збиваємо яєчні білки до появи жорстких піків при видаленні віночка.
3. Поступово додаємо цукор, безперервно збиваючи, поки суміш не стане товстою і глянсовою.
4. Накладаємо суміш в келихи, щоб покрити апельсини. Використовуємо міні-паяльну лампу, щоб приготувати весь безе.
5. Щоб подавати, посипаємо цукровою глазур'ю і гарніром з гілочкою м'яти.
На порталі Знай.ua ви також можете знайти рецепт курячих шпажок.