Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
4 курячих міні-філе
1 ст. л. соєвого соусу
1 апельсин, тільки родзинка
2 ст. л. оливкової олії
4 дерев'яні шампури, просочених водою протягом десяти хвилин
Приготування:
В Україні готують масштабну індексацію пенсій: на скільки підвищаться виплати
Зміни у зимових канікулах: як будуть відпочивати школярі
Штормити буде сильно і неодноразово: Україну в грудні накриє низка магнітних бур - дати
Мобілізованим доведеться розкошелитися: чим забезпечить держава, а що треба купувати
1. Поміщаємо філе в маленьку миску і додаємо соєвий соус, апельсинову масу і оливкове масло. Залишаємо в сторону на п'ять хвилин, щоб маринувати.
2. Нанизуємо кожне міні-філе курки на шампур. Нагріваємо сковорідку і обсмажуємо курячі шампури протягом трьох хвилин з кожного боку або до готовності. Негайно подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ятного різотто з лососем.