Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
Для баранини:
½ ст. л. оливкової олії
1 відбивна з баранини
сіль і мелений чорний перець
Для салату:
100 г листя шпинату
1 помідор
1 ст. л. нарізаних свіжих листя базиліка
1 ст. л. нарізаних свіжих листя петрушки
1 ст. л. нарізаного свіжого кропу
1 ст. л. цибулі
55 г пармезану
1 ст. л. оливкової олії
½ лимона, тільки сік
Приготування:
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
1. Для баранини натираємо її маслом і приправляємо сіллю і свіжозамороженої чорним перцем.
2. Нагріваємо сковороду і обсмажуємо ягняти протягом 4-5 хвилин з кожного боку. Видаляємо з вогню і даємо відпочити на п'ять хвилин, потім нарізаємо.
3. Для салату поміщаємо шпинат, помідор і трави у велику миску і посипаємо пармезаном.
4. У маленькій мисці збиваємо масло і лимонний сік разом, потім додаємо салат і добре перемішуємо.
5. Щоб подавати, поміщаємо салат на тарілку.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хрусткою локшини з соєвим соусом і перцем чилі.