Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
115 г вершкового масла
300 г цукру
225 г темного шоколаду, близько 70% какао
75 г борошна
75 г какао-порошку
5 яєць
750 г малини
150 г цукрової пудри
500 г маскарпоне
Приготування:
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Поміщаємо масло і цукор в миску і збиваємо разом до легкої і пухкої консистенції.
3. Поміщаємо шоколад в жаростійку миску, встановлену на каструлі з ледь киплячою водою (нижня частина чаші не повинна торкатися води) і періодично помішуємо до розплавлення. Знімаємо з вогню і злегка охолодити.
4. Додаємо розплавлений шоколад в масляну суміш і подрібнюємо, щоб поєднати.
5. Додаємо борошно, какао-порошок і яйця і добре перемішуємо, потім додаємо 250 р малини.
6. Змащуємо деко для випічки 25 см х 30 див. Виливаємо суміш у форму, потім переміщаємо в духовку і запікаємо протягом 20 хвилин.
7. Між тим, поміщаємо частину малини і цукрову пудру в кухонний комбайн і змішуємо в пюре.
8. Поміщаємо маскарпоне в миску і змішуємо в половині малинового пюре.
9. Щоб подавати, нарізаємо брауні на шматочки і поміщаємо на сервірувальні тарілки. Поливаємо малиновим пюре.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт спагетті з в'яленими томатами.