Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
1 кабачок, нарізаний уздовж
½ червоного перцю, нарізати смужками
оливкова олія
200 г кускусу, приготованого по пакетної інструкції
1 апельсин, сік і цедра
1 лимон, сік і цедра
свіжі змішані трави, такі як петрушка, м'ята, базилік і коріандр
2 ст. л. маслин
2 ст. л. кедрових горіхів
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
1. Натираємо шматочки кабачка і червоного перцю оливковою олією. Нагріваємо сковорідку і смажимо шматочки перцю протягом 2-3 хвилин, часто повертаючи, до тих пір, поки не зм'якне. Знімаємо з вогню і нарізаємо на дрібні шматочки.
2. Поміщаємо кускус у велику миску. Додаємо кабачок і перець і всі інші інгредієнти і добре перемішуємо.
3. Щоб подавати, поміщаємо в сервірувальну тарілку.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт шніцеля під соусом.