Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 курячі грудки
1 ст. л. медового меду
рослинна олія
сіль і чорний перець
Для соусу:
75 мл сухого білого вина
150 мл курячого бульйону
2 гілочки естрагону
150 мл подвійних вершків
2 ст. л. нарізаного естрагону
Приготування:
Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути
Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК
За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. У сковороді обсмажуємо курячі грудки в невеликій кількості олії. приправляємо з обох сторін, і виливаємо мед.
3. Смажимо до готовності близько 20 хвилин. Видаляємо курку зі сковороди і відставляємо, поки робимо соус.
4. Наливаємо зайвий жир, додаємо вино і доводимо до кипіння, зскрібаючи, щоб переконатися, що ви включили якісь соки з курки.
5. Додаємо бульйон і гілочки естрагону, доводимо до кипіння і зменшуємо на третину.
6. Перемішуємо в вершках, доводимо до кипіння і даємо трохи зменшитися, перш ніж видалити гілочку естрагону і додати свіжу розколоту траву.
7. Додаємо приправу і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт супу з молюсків.