Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
1 ст. л. оливкової олії
¼ цибулини
25 г подрібненого фаршу
4 цибулі-порею
100 г свіжого гороху
150 мл курячого бульйону
сіль і мелений чорний перець
1 ст. л. подвійних вершків
Приготування:
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
1. Нагріваємо олію в середній каструлі. Додаємо цибулю, фарш і цибулю-порей і варимо чотири хвилини.
2. Додаємо горошок і бульйон в каструлю і варіть 3-4 хвилини.
3. Переносимо суміш в миску кухонного комбайна і приправляємо сіллю і свіжим меленим чорним перцем. Змішуємо суміш, поки суп не буде мати гладку текстуру. Виливаємо суп назад в каструлю і тушкуємо до повного нагрівання, але не кип'ятимо.
4. Щоб подавати, выливеам суп в чисту миску і прикрашаємо подвійними вершками.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смаженої картоплі з часником.