Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
1 ст. л. оливкової олії
¼ цибулини
25 г подрібненого фаршу
4 цибулі-порею
100 г свіжого гороху
150 мл курячого бульйону
сіль і мелений чорний перець
1 ст. л. подвійних вершків
Приготування:
Пенсіонерів поженуть на роботу: держава готує заходи
"Ці регіони залишаться в окупації на роки": мольфар засмутив пророцтвом
ПФУ незаконно здирає гроші з пенсіонерів: юристи розкрили грубі порушення
Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу
1. Нагріваємо олію в середній каструлі. Додаємо цибулю, фарш і цибулю-порей і варимо чотири хвилини.
2. Додаємо горошок і бульйон в каструлю і варіть 3-4 хвилини.
3. Переносимо суміш в миску кухонного комбайна і приправляємо сіллю і свіжим меленим чорним перцем. Змішуємо суміш, поки суп не буде мати гладку текстуру. Виливаємо суп назад в каструлю і тушкуємо до повного нагрівання, але не кип'ятимо.
4. Щоб подавати, выливеам суп в чисту миску і прикрашаємо подвійними вершками.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смаженої картоплі з часником.