Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
Для локшини:
100 г рисової локшини
300 мл рослинного масла
Для песто:
½ червоних чилі
1 зубчик часнику
5 ст. л. нарізаного свіжого коріандру
2 ст. л. рубаних горіхів кешью
2 ст. л. кунжутної олії
Для подачі:
½ червоних чилі, насіння видалити і дрібно нарізані
2 ч. л. соєвого соусу
Приготування:
Знущалися, били та знімали на телефон: в Одесі курсанта військової академії довели до самогубства
Куб води по 250 гривень: водопостачання суттєво дорожчає
У школах з'являться нові класи: дітей триматимуть до вечора
Чому одні будинки відключають, а інші залишаються з електрикою: енергетки пояснили схему
1. Для локшини нагріваємо олію в глибокій каструлі з важким дном до тих пір, поки хлібна крихта не зігріється і не перетвориться в золотисто-коричневий колір.
2. Опускаємо локшину в гаряче масло і глибоко обсмажуємо до хрусткої скоринки. Обережно видаляємо за допомогою щілинної ложки і зливаємо на кухонну папір.
3. Для песто поміщаємо всі інгредієнти песто в кухонний комбайн і збиваємо до однорідності.
4. Щоб подавати, поміщаємо свіжу локшину в миску, додаємо чилі соєвий соус і добре перемішуємо. Додаємо ложку песто і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ніжного мигдальне праліне.