Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
1 свиняча відбивна, жир видалений
1 ст. л. оливкової олії
1 шалот нарізану
1 ст. л. бальзамічного оцту
1 ч. л. коричневого цукру
½ кулі моцарелла
Для соусу
3 анчоуса
жменя базиліка
1 зубчик часнику
85 мл оливкової олії
Приготування:
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
1. Нагріваємо духовку до 220 градусів.
2. Нагріваємо половину масла в сковороді і повільно обсмажуємо цибулю-шалот протягом 3-4 хвилин або до тих пір, поки не зм'якне. Додаємо бальзамічний оцет і цукор і жаримо до тих пір, поки оцет не зменшиться, і цибуля-шалот не буде карамелізована.
3. Нагріваємо решту масла в сковороді і обсмажуємо свинину 2-3 хвилини з кожного боку.
4. Наверх свинини кладемо цибулю-шалот і моцарелу і запікаємо в духовці протягом п'яти хвилин або до золотистого кольору.
5. Для соусу змішуємо анчоуси, базилік, часник і масло в кухонному комбайні до однорідності.
6. Поміщаємо свинячу відбивну на тарілку і подаємо з соусом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт свіжої пасти з морепродуктами.