Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
2 гриба Портобелло
2 зубчики часнику, нарізані
2 ст. л. нарізаної свіжої петрушки
3 ст. л. оливкової олії
сіль і мелений чорний перець
85 г Стилтона
Для подачі:
кілька гілочок свіжої петрушки
½ лимона, нарізати кільцями
Приготування:
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи
"ТЦК треба розпустити": нардеп пропонує альтернативну мобілізацію - що хочуть змінити
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути
За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Поміщаємо гриби на антипригарний лист для випічки, посипаємо часником і петрушкою і поливаємо олією. Приправляємо добре сіллю і свіжомеленим чорним перцем.
3. Переносимо в духовку і випікаємо протягом 8-10 хвилин або поки гриби не почнуть пом'якшуватися.
4. Виймаємо з духовки і поміщаємо рівну кількість сиру на кожен гриб. Повертаємо в духовку ще на 3-4 хвилини або поки сир не розтане.
5. Щоб подавати, покласти гриби на сервірувальні тарілки і прикрашаємо петрушкою і лимонними кільцями.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яблук з заварним кремом.