Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
2 ст. л. оливкової олії
1 картопля, очищений і розрізаний на дрібні кубики
2 зубчики часнику, нарізані
2 гілочки чебрецю
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Синоптики зробили прогноз погоди на кінець тижня – не для людей зі слабкими нервами
Гороскоп сьогодні 10 квітня: несподівані новини й конфлікти у четвер
Хто не зможе передати показники лічильника: про що варто знати
В Україні оновили важливий перелік для ВПО: від цього залежать виплати
1. Нагріваємо оливкову олію на сковороді, додаємо кубики картоплі і обсмажуємо протягом п'яти хвилин.
2. Додаємо часник і чебрець, добре приправляємо сіллю і свіжомеленим чорним перцем і обсмажуємо до золотисто-коричневого кольору.
3. Щоб подавати, кладемо обсмажену часниковий картоплю в сервірувальну тарілку.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яблук з заварним кремом.