Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
2 ст. л. оливкової олії
1 картопля, очищений і розрізаний на дрібні кубики
2 зубчики часнику, нарізані
2 гілочки чебрецю
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Мобілізація набере обертів: кому загрожує втрата броні та відстрочки
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
1. Нагріваємо оливкову олію на сковороді, додаємо кубики картоплі і обсмажуємо протягом п'яти хвилин.
2. Додаємо часник і чебрець, добре приправляємо сіллю і свіжомеленим чорним перцем і обсмажуємо до золотисто-коричневого кольору.
3. Щоб подавати, кладемо обсмажену часниковий картоплю в сервірувальну тарілку.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яблук з заварним кремом.