Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
125 г цукру
50 г підсмаженого мигдалю
лимонний сік
Приготування:
Через аномальну погоду Україна залишиться без популярного фрукту
Соціальні виплати, пільги та субсидія виплачуватимуться за новими правилами у 2025 році
Замовив з-за кордону — отримай штраф: українців шокували новими правилами поштових відправлень
Пенсіонерам виплатять доплати до дня народження: отримають до 10 тисяч гривень
1. Розтоплюємо цукор в сковороді, поки він не стане золотим або не досягне 300 градусів на термометрі з цукром - подбайте про те, щоб цукор був дуже гарячим.
2. Додаємо мигдаль і лимонний сік, добре розмішуємо, а потім ложкою викладаємо на лист для випічки на силіконовій основі.
3. Залишаємо охолонути, а потім нарізаємо гострим ножем.
4. Подаємо в маленькій мисці.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт кесова з висівками і беконом.