Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

125 г цукру
50 г підсмаженого мигдалю
лимонний сік

Приготування:

Популярні новини зараз

Опалювальний сезон: коли стартує у різних містах України

Вимагали повернути булочку: у шкільній їдальні поділили дітей на пільговиків та платників

Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки

Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт

Показати ще

1. Розтоплюємо цукор в сковороді, поки він не стане золотим або не досягне 300 градусів на термометрі з цукром - подбайте про те, щоб цукор був дуже гарячим.

2. Додаємо мигдаль і лимонний сік, добре розмішуємо, а потім ложкою викладаємо на лист для випічки на силіконовій основі.

3. Залишаємо охолонути, а потім нарізаємо гострим ножем.

4. Подаємо в маленькій мисці.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт кесова з висівками і беконом.