Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

125 г цукру
50 г підсмаженого мигдалю
лимонний сік

Приготування:

Популярні новини зараз

Через аномальну погоду Україна залишиться без популярного фрукту

Соціальні виплати, пільги та субсидія виплачуватимуться за новими правилами у 2025 році

Замовив з-за кордону — отримай штраф: українців шокували новими правилами поштових відправлень

Пенсіонерам виплатять доплати до дня народження: отримають до 10 тисяч гривень

Показати ще

1. Розтоплюємо цукор в сковороді, поки він не стане золотим або не досягне 300 градусів на термометрі з цукром - подбайте про те, щоб цукор був дуже гарячим.

2. Додаємо мигдаль і лимонний сік, добре розмішуємо, а потім ложкою викладаємо на лист для випічки на силіконовій основі.

3. Залишаємо охолонути, а потім нарізаємо гострим ножем.

4. Подаємо в маленькій мисці.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт кесова з висівками і беконом.