Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
30 г масла
1 цибулина
½ цибулини фенхелю
150 мл овочевого бульйону
4 ст. л. вершків
жменька кропу
100 г консервованих молюсків
Гороскоп сьогодні 10 квітня: несподівані новини й конфлікти у четвер
Хто не зможе передати показники лічильника: про що варто знати
Цивільних братимуть до війська без мобілізації: залучать ТЦК та рекрутингові центри
Стаж, середня зарплата та мінімалка: які сюрпризи готує пенсійна система у 2025 році
Приготування:
1. Розтоплюємо масло в каструлі.
2. Готуємо цибулю до м'якості. Додаємо фенхель і готуємо протягом двох хвилин.
3. Додаємо овочевий бульйон і доводимо до кипіння. Варимо на повільному вогні 6-8 хвилин або до готовності фенхелю.
4. Перемішуємо в вершках і варимо до тих пір, поки соус не загусне. Приправляємо.
5. Поміщаємо молюски в основу чаші і виливаємо суп для подачі.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт кексів з висівками і беконом.