Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
30 г масла
1 цибулина
½ цибулини фенхелю
150 мл овочевого бульйону
4 ст. л. вершків
жменька кропу
100 г консервованих молюсків
Комунальні платежі зменшаться вдвічі: хто може розділити половину рахунків з державою
ТЦК отримали нові повноваження: кому можуть анулювати діючу відстрочку
Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед
Пенсію можна законно збільшити: про який трюк не розповідають пенсіонерам
Приготування:
1. Розтоплюємо масло в каструлі.
2. Готуємо цибулю до м'якості. Додаємо фенхель і готуємо протягом двох хвилин.
3. Додаємо овочевий бульйон і доводимо до кипіння. Варимо на повільному вогні 6-8 хвилин або до готовності фенхелю.
4. Перемішуємо в вершках і варимо до тих пір, поки соус не загусне. Приправляємо.
5. Поміщаємо молюски в основу чаші і виливаємо суп для подачі.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт кексів з висівками і беконом.