Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
30 г масла
1 цибулина
½ цибулини фенхелю
150 мл овочевого бульйону
4 ст. л. вершків
жменька кропу
100 г консервованих молюсків
Популярні новини зараз
Показати ще
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Приготування:
1. Розтоплюємо масло в каструлі.
2. Готуємо цибулю до м'якості. Додаємо фенхель і готуємо протягом двох хвилин.
3. Додаємо овочевий бульйон і доводимо до кипіння. Варимо на повільному вогні 6-8 хвилин або до готовності фенхелю.
4. Перемішуємо в вершках і варимо до тих пір, поки соус не загусне. Приправляємо.
5. Поміщаємо молюски в основу чаші і виливаємо суп для подачі.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт кексів з висівками і беконом.