Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

Для супу:
1 зубчик часнику, нарізаний
300 мл курячого бульйону
1 ст. л. цибулі
1 головка брокколі
50 мл подвійних вершків
1 ст. л. оливкової олії,
Для булочок:
100 г масла
200г борошна
1 яйце
сіль і мелений чорний перець
25-50 мл молока
55 г зрілого чеддара

Приготування:

Популярні новини зараз

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 гадусів.

2. Для супу поміщаємо всі інгредієнти, крім олії, в каструлю на середньому вогні. Доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь до кипіння протягом десяти хвилин або до тих пір, поки брокколі не стане м'якою. Змішуємо ручним блендером до однорідності.

3. Між тим, для булочок, кладемо масло і борошно в кухонний комбайн. Змішуємо, поки суміш не буде мати текстуру дрібних сухарів.

4. Додаємо яйце і сіль, а також мелений чорний перець і суміш, щоб об'єднати. Продовжуємо змішувати, поступово додаючи молоко, щоб зробити м'яке, але не липке тісто.

5. Даємо тісту форму кульок і покласти на деко. Посипаємо чеддером і поміщаємо в духовку, щоб піч протягом десяти хвилин.

6. Щоб подавати, викладаємо суп у тарілку і поливаємо олією.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт фаршированих помідорів з яловичиною за 15 хвилин.