Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 12 шт
Інгредієнти:
25 г висівок
125 мл молока
100 г борошна
100 г борошна грубого помелу
2 ч. л. цукру
порошок для випічки
75 г копченого бекону, приготованого до коричневого кольору
1 лимон
мелена кориця
3 ст. л. чистого меду
75 г масла
1 яйце
100 мл простого йогурту
додаткове масло
Приготування:
Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців
Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК
1. Замочуємо висівки в молоці протягом п'яти хвилин.
2. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
3. Просіваємо борошно, цукор і розпушувач в миску. Додаємо бекон, лимонну цедру і корицю.
4. Нагріваємо мед і плавим масло в маленькій каструлі на повільному вогні. Збиваємо яйце, йогурт і висівки з молоком.
5. Розмішуємо вологі інгредієнти в сухі інгредієнти в мисці.
6. Викладаємо тісто у формочки для кексів і випікаємо в духовці протягом 20-25 хвилин.
7. Подаємо з маслом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пікантного різотто з травами.