Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 12 шт

Інгредієнти:

25 г висівок
125 мл молока
100 г борошна
100 г борошна грубого помелу
2 ч. л. цукру
порошок для випічки
75 г копченого бекону, приготованого до коричневого кольору
1 лимон
мелена кориця
3 ст. л. чистого меду
75 г масла
1 яйце
100 мл простого йогурту
додаткове масло

Приготування:

Популярні новини зараз

Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців

Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв

Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті

Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК

Показати ще

1. Замочуємо висівки в молоці протягом п'яти хвилин.

2. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

3. Просіваємо борошно, цукор і розпушувач в миску. Додаємо бекон, лимонну цедру і корицю.

4. Нагріваємо мед і плавим масло в маленькій каструлі на повільному вогні. Збиваємо яйце, йогурт і висівки з молоком.

5. Розмішуємо вологі інгредієнти в сухі інгредієнти в мисці.

6. Викладаємо тісто у формочки для кексів і випікаємо в духовці протягом 20-25 хвилин.

7. Подаємо з маслом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пікантного різотто з травами.