Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
1 ст. л. оливкової олії
15 г масла
2 цибулини, подрібнені
2 зубчики часнику, нарізані
150 г свіжих морепродуктів
шафран, просочений 1 столовою ложкою води
150 г свіжих макаронних виробів, таких як лингвин, приготовані у відповідності з інструкціями на упаковці
1 ст. л. свіжого тертого пармезану
Приготування:
Пенсіонерам готують допомогу – по 4000 грн кожному: хто у списках на виплати
Вік не захистить: ТЦК шукають спеціалістів серед пенсіонерів - кого заберуть в першу чергу
Пенсія за радянський стаж: українцям рахуватимуть по-новому - хто втратить гроші
Соціальні виплати повністю перекроять: держава платитиме більше, але не всім
1. Нагріваємо оливкову олію в каструлі, додаємо зелений лук і обережно варимо 2-3 хвилини.
2. Додаємо часник і обсмажуємо ще хвилину. Додаємо морепродукти і шафран разом з його рідиною і варимо 2-3 хвилини. Перемішуємо в гарячих приготованих макаронах.
3. Щоб подавати, поміщаємо макарони в сервірувальні страви і посипаємо зверху тертим пармезаном.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт французького тосту з персиками.