Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
2 томата з яловичини, з шкіркою
сіль і мелений чорний перець
200 г панірувальних сухарів
200 г мигдалю
1 ст. л. нарізаної свіжої петрушки
1 ч. л. подрібненого часнику
125 г масла
Для подачі:
змішані листя салату і трави
винегретная заправка
Приготування:
Масові перевірки чоловіків на вулицях, у барах, транспорті: що потрібно знати
Податкова може покликати на розмову через 200 гривень: українцям надходять повістки
Платити не обов'язково: українцям показали "лазівку" у комунальних нарахуваннях
Збирайте документи: "Нафтогаз" додав споживачам паперової тяганини
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Вирізаємо верхню частину томата з яловичини і витягуємо насіння і м'якоть чайною ложкою. Поміщаємо помідори на лист для випічки, добре приправляємо сіллю і свіжомеленим чорним перцем, змащуємо оливковою олією і переносимо в духовку, щоб нагріти протягом п'яти хвилин.
3. Між тим, об'єднуємо панірувальні сухарі, пластівці мигдалю, петрушку, часник і розтоплене масло в мисці.
4. Видаляємо помідори з духовки і наповнюємо їх однаковою кількістю начинки. Поливаємо олією і повертаємо в духовку, готуємо ще п'ять хвилин, або поки начинка не нагріється.
5. Подаємо кожен фарширований помідор на тарілці з салатом з винегретной заправкою за вашим вибором.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гострих спагетті з мідіями.