Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
1 ст. л. оливкової олії
½ цибулини, нарізані
1 зубчик часнику, нарізаний
250 г рису басматі
300 мл гарячого овочевого бульйону
50 г маргарину
жменька свіжого кропу, петрушки, червеля
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
1. Нагріваємо олію в каструлі, додаємо цибулю і злегка обсмажуємо, поки не зм'якне.
2. Додаємо часник і готуємо протягом однієї хвилини, потім додаємо рис і добре перемішуємо.
3. Додаємо гарячий бульйон в каструлю і добре перемішуємо до тих пір, поки майже весь бульйон не буде поглинений. Повторюємо з рештою бульйону до тих пір, поки весь він не буде поглинутий.
4. Перемішуємо в маргарині і травах, залишивши деяких для гарніру і добре приправляємо сіллю і меленим чорним перцем.
5. Щоб подавати, переносимо різотто в миску і прикрашаємо травами.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смаженої качки в винному соусі.