Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
1 ст. л. оливкової олії
½ цибулини, нарізані
1 зубчик часнику, нарізаний
250 г рису басматі
300 мл гарячого овочевого бульйону
50 г маргарину
жменька свіжого кропу, петрушки, червеля
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Стаж, середня зарплата та мінімалка: які сюрпризи готує пенсійна система у 2025 році
Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу
В Україні затвердили тариф на газ до початку опалювального сезону: яка ціна з травня до листопада
Пенсіонерам виплатять доплати до дня народження: отримають до 10 тисяч гривень
1. Нагріваємо олію в каструлі, додаємо цибулю і злегка обсмажуємо, поки не зм'якне.
2. Додаємо часник і готуємо протягом однієї хвилини, потім додаємо рис і добре перемішуємо.
3. Додаємо гарячий бульйон в каструлю і добре перемішуємо до тих пір, поки майже весь бульйон не буде поглинений. Повторюємо з рештою бульйону до тих пір, поки весь він не буде поглинутий.
4. Перемішуємо в маргарині і травах, залишивши деяких для гарніру і добре приправляємо сіллю і меленим чорним перцем.
5. Щоб подавати, переносимо різотто в миску і прикрашаємо травами.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смаженої качки в винному соусі.