Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
Для французького тосту:
100 мл молока
1 яйце
кориця
сода
30 г масла
Для персиків:
50 г цукру
1 ванільний стручок
100 мл білого вина
1 персик, нарізану кільцями
мед
Приготування:
Стаж, середня зарплата та мінімалка: які сюрпризи готує пенсійна система у 2025 році
Не субсидія і не пільги: українці отримають окрему допомогу на комуналку
Вашу квартиру оподаткують по-новому: скільки змусять платити за власне житло
Допомога на поховання пенсіонера: розмір виплат у 2025 році
1. Для французького тосту поміщаємо молоко, яйце і корицю в миску і добре перемішуємо.
2. Занурюємо половину соди в суміш яєць до вимочування.
3. Нагріваємо олію в сковороді і готуємо содові фарші протягом 2-3 хвилин з кожного боку або до золотисто-коричневого кольору. Відкладаємо в сторону.
4. Для персиків поміщаємо цукор, розколотий ванільний стручок і біле вино в каструлю і доводимо до кипіння. Додаємо персикові шматочки і тушкуємо протягом 4-5 хвилин, або поки персик не стане м'яким.
5. Для подачі, поміщаємо французький тост на сервірувальну тарілку. Видаляємо персики з сиропу з допомогою щілинної ложки і кладемо поверх тосту, поливаємо медом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт глазурованою шинки.