Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
Для французького тосту:
100 мл молока
1 яйце
кориця
сода
30 г масла
Для персиків:
50 г цукру
1 ванільний стручок
100 мл білого вина
1 персик, нарізану кільцями
мед
Приготування:
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
1. Для французького тосту поміщаємо молоко, яйце і корицю в миску і добре перемішуємо.
2. Занурюємо половину соди в суміш яєць до вимочування.
3. Нагріваємо олію в сковороді і готуємо содові фарші протягом 2-3 хвилин з кожного боку або до золотисто-коричневого кольору. Відкладаємо в сторону.
4. Для персиків поміщаємо цукор, розколотий ванільний стручок і біле вино в каструлю і доводимо до кипіння. Додаємо персикові шматочки і тушкуємо протягом 4-5 хвилин, або поки персик не стане м'яким.
5. Для подачі, поміщаємо французький тост на сервірувальну тарілку. Видаляємо персики з сиропу з допомогою щілинної ложки і кладемо поверх тосту, поливаємо медом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт глазурованою шинки.