Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
Для заправки:
оливкова олія
маленька банка майонезу
1 лимон, тільки сік
2 зубчики часнику
2-3 анчоусів
каперси, обсмажені у фритюрі як гарнір
Для салату:
хліб для грінок, 1 скибочка на людину
1 гілочка чебрецю
1 зубчик часнику
110 г лардоны, обсмажені до хрусткої скоринки
листя салату
королівські креветки, 3 на людину
1 лайм, лише сік
2 смужки смаженого бекон, для гарніру
Приготування:
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Тисяча Зеленського": як батькам отримати гроші за своїх дітей
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
1. З'єднуємо інгредієнти для заправки, щоб зробити соус цезар.
2. Подрібнюємо салат.
3. Додаємо в заправку.
4. Додаємо анчоуси і хрусткі лардоны.
5. Обсмажуємо креветки і додаємо сік лайма.
6. Робимо грінки, розрізаючи і обсмажуючи хліб з чебрецем і часником.
7. Подаємо салат з креветками, прикрашаємо двома смужками бекону зверху.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гострих спагетті з мідіями.