Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
Для начинки:
100 г чорниці
1 ст. л. лимонного цукру
Для омлету:
4 яйця
3 ст. л. лимонного цукру
25 г несолоного масла
1 ст. л. оливкової олії
цукрова пудра
Приготування:
Нові правила мобілізації: хто з ухилянтів більше не сховається вдома
Україну охопив спалах небезпечної хвороби: лише у столиці – понад 150 заражених
10 місяців за загибель під час інтиму: чоловік задушив дівчину статевим органом
За дрібну помилку — мінус 20% пенсії: літнім українцям запровадили штрафи
1. Підігріваємо невелику сковороду в духовці до 200 градусів.
2. Для наповнення поміщаємо чорницю і цукор в маленьку каструлю і обережно готуємо протягом 3-4 хвилин.
3. Для омлету поміщаємо яєчні білки у велику миску і збиваємо до жорсткості.
4. Поміщаємо яєчні жовтки і цукор в окрему миску і збиваємо.
5. Виливаємо яєчні білки в суміш жовтки і акуратно змішуємо.
6. Виймаємо сковороду з печі і поміщаємо масло в каструлю, щоб розплавити, потім виливаємо суміш яєць в каструлю.
7. Наливаємо суміш чорниці на середину суміші яєць, переносимо в духовку і запікаємо протягом 4-5 хвилин.
8. Для подачі, виймаємо сковороду з духовки і посипаємо цукровою пудрою.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт теплого салату зі шпинатом і беконом.