Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

8 кг копченої шинки
1/2 склянки апельсинового мармеладу, зігрітого
1/4 склянки темного соєвого соусу

Приготування:

Популярні новини зараз

Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

"Тисяча Зеленського": як батькам отримати гроші за своїх дітей

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

1.Розігріваємо піч до 180 градусів.

2. Використовуючи невеликий гострий ніж, прорізаємо шинку приблизно на 8 см від хвостовика. Починаючи з протилежного кінця, піднімаємо великий палець під шкіркою, щоб відокремити її від жиру. Відкидаємо тому і видаляємо шкірку. Загортаємо кінець хвостовика у фользі.

3. Змішуємо мармелад і соус в невеликому глечику. Приправляємо перцем.

4. Поміщаємо шинку на злегка змащену жиром грати у великій сковороді. Додаємо киплячу воду до тих пір, поки вона не досягне 2 см на стороні каструлі. Змащуємо шинки з 1/3 суміші мармеладу. Запікаємо, додаючи решту суміш мармеладу кожні 20 хвилин протягом 1 години 30 хвилин або поки шинка не стане золотистого кольору.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт найніжнішого сирного крем-супу з горохом.