Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
250 г шпинату
½ червоних чилі
1 дрібний шалот
3 ст. л. оливкової олії
½ лимона, тільки сік
4 скибочки бекону, нарізаний
1 ст. л. кунжуту
Приготування:
Гороскоп на сьогодні 5 листопада: рутина стрільців, поїздки риб та спілкування раків
Україну накриє мокрим снігом: синоптикиня розповіла про швидке похолодання до -12, коли готувати шапки
Непридатних будуть мобілізовувати: ВЛК скасовують статуси ухилянтам, ТЦК вже чекає
Контроль за переказами посилено: навіть дрібні суми можуть призвести до блокування
1. Поміщаємо шпинат, чилі, цибулю-шалот, оливкову олію та лимонний сік у велику миску і добре перемішуємо, щоб покрити все листя шпинату.
2. Нагріваємо сковороду до готовності додаємо подрібнений бекон. Готуємо 2-3 хвилини до хрусткої скориночки і золотисто-коричневого кольору. Видаляємо бекон з каструлі і зливаємо на кухонну папір.
3. Щоб подавати, додаємо гарячий бекон і насіння кунжуту в миску салату з шпинату і добре перемішуємо. Поміщаємо салат на чисту тарілку.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смачної пасти з гарбузовим соусом.