Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
250 г шпинату
½ червоних чилі
1 дрібний шалот
3 ст. л. оливкової олії
½ лимона, тільки сік
4 скибочки бекону, нарізаний
1 ст. л. кунжуту
Приготування:
ПриватБанк звернувся з попередженням до власників карток: кого терміново чекають у відділенні
Ухилятися стане неможливо: мобілізація вийде на новий рівень
ТЦК не матиме претензій: кому з українців дозволять оформити відстрочку з-за кордону
Навіть якщо є відстрочка або бронь: у ТЦК дали чоловікам 7 днів
1. Поміщаємо шпинат, чилі, цибулю-шалот, оливкову олію та лимонний сік у велику миску і добре перемішуємо, щоб покрити все листя шпинату.
2. Нагріваємо сковороду до готовності додаємо подрібнений бекон. Готуємо 2-3 хвилини до хрусткої скориночки і золотисто-коричневого кольору. Видаляємо бекон з каструлі і зливаємо на кухонну папір.
3. Щоб подавати, додаємо гарячий бекон і насіння кунжуту в миску салату з шпинату і добре перемішуємо. Поміщаємо салат на чисту тарілку.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смачної пасти з гарбузовим соусом.