Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

500 г замороженого гороху
½ картоплі
200 мл овочевого бульйону
150 г сиру Стильтон
чорний перець
1 ст. л. цибулі
оливкова олія

Приготування:

Популярні новини зараз

"Кінець уже близько": історик пояснив, чому війна входить у фінальну фазу

Українських біженців повертають на батьківщину: кому доведеться приїхати додому

ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись

Банківські перекази за новими правилами: які зміни з жовтня

Показати ще

1. Поміщаємо горох, картопля і бульйон в маленьку каструлю на середньому вогні і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і тушкуємо протягом 6-8 хвилин, або поки картопля не стане м'яким.

2. Додаємо сир і перемішуємо до розплавлення, потім приправляємо чорним перцем.

3. Збиваємо блендером до тих пір, поки він не стане гладким, потім виливаємо в миску і прикрашаємо подрібненими цибулею і оливковою олією.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гострих спагетті з мідіями.