Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

500 г замороженого гороху
½ картоплі
200 мл овочевого бульйону
150 г сиру Стильтон
чорний перець
1 ст. л. цибулі
оливкова олія

Приготування:

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

1. Поміщаємо горох, картопля і бульйон в маленьку каструлю на середньому вогні і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і тушкуємо протягом 6-8 хвилин, або поки картопля не стане м'яким.

2. Додаємо сир і перемішуємо до розплавлення, потім приправляємо чорним перцем.

3. Збиваємо блендером до тих пір, поки він не стане гладким, потім виливаємо в миску і прикрашаємо подрібненими цибулею і оливковою олією.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гострих спагетті з мідіями.