Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
Для хрусткого тофу:
250 мл рослинного масла
100 г тофу
50 г борошна
½ ч. л. каєнського перцю
½ ч. л. куркуми
½ ч. л. земляний коріандр
½ ч. л. меленого імбиру
½ ч. л. порошок каррі
Для чілі, часнику, шпинату і грибів:
1 ст. л. рослинного масла
2 зубчики часнику, нарізані
½ манго
2 чилі
3 гриба, нарізані
2 ч. л. соєвого соусу
½ лайма, сік
½ ст. л. кунжутної олії
100 г шпинату
Приготування:
В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
1. Для хрусткого тофу нагріваємо олію в глибокій каструлі з глибоким дном. (УВАГА: Гаряче масло дуже небезпечно. Не залишайте без нагляду).
2. Поміщаємо борошно і спеції в чашу з сіллю і чорним перцем і добре перемішуємо.
3. Поміщаємо тофу в суміш спецій і додаємо кубики тофу.
4. Обережно опускаємо тофу в гаряче масло й обсмажуємо до хрусткої скориночки і золотистого кольору. Видаляємо з допомогою щілинної ложки і зливаємо на кухонну папір.
5. Для грибів нагріваємо олію в сковороді на середньому вогні. Додаємо часник, манго, половину чилі і нарізані гриби. Добре перемішуємо і смажимо протягом однієї хвилини.
6. Додаємо соєвий соус, сік лайма і кунжутне масло і готуємо ще хвилину. Додаємо шпинат, добре перемішуємо і заправляємо сіллю і чорним перцем.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт морквяного супу з коріандром.