Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 лимон, цедра очищена і м'якоть дрібно нарізана
1 апельсин, цедоа очищена і м'якоть дрібно нарізана
110 г цукру
110 г самоподнимающейся борошна
125 г м'якого масла
1 яйце
2 ст. л. меду
Приготування:
ПриватБанк блокує картки після чужого списання: клієнти залишаються без грошей та відповіді
Гороскоп на сьогодні 25 листопада: навчання Тельців, обов'язки Левів та активність Скорпіонів
Перехід на шестиденку та навчання літом: школярів очікують зміни
Українці можуть залишитись без води та каналізації: у зоні ризику всі великі міста
1. Поміщаємо в кухонний комбайн апельсинові та лимонні цедри, цукор, борошно, масло, яйце і мед і змішуємо, поки не утвориться гладке тісто.
2. Змащуємо невелику форму з маслом і додатковим медом. Викладаємо туди скибочки апельсина і лимона.
3. Наливаємо тісто для бісквіта в миску і накриваємо плівкою.
4. Поміщаємо миску в мікрохвильову піч і готуємо на повній потужності протягом п'яти хвилин.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт чіпсів з сирним фондю.