Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 12 шт

Інгредієнти:

350 г високоякісного фаршу, переважно домашнього
200 г простий борошна, просіяної
40 г цукру
75 г меленого мигдалю
125 г несолоного масла
1 яйце
молоко

Приготування:

Популярні новини зараз

Мобілізація пенсіонерів: до війська хочуть залучати чоловіків віком від 60 років

Без скандалів і бусиків: ТЦК переходять на нові правила мобілізації

Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв

Визнають непридатними: які хвороби звільняють від мобілізації

Показати ще

1. Злегка змащуємо пиріг з 12 отворами. Кладемо фарш в миску і перемішуємо так, щоб рідина розподілялася рівномірно.

2. Поміщаємо борошно, цукор, мигдаль і масло в кухонний комбайн і змішуємо до тих пір, поки вони не будуть схожі на сухарі, потім повільно додаємо яйце.

3. Охолоджуємо суміш протягом години. Тонко викочуємо тісто на борошняну поверхню. Вирізаємо 12 кіл з рифленим пічним різаком. М'яко вдавлюємо в кожен отвір, потім заповнюємо фаршем.

4. Вирізаємо ще 12 менших дисків і використовуємо для покриття фаршу. Натискаємо на краю разом, щоб запечатати. Робимо невелику щілину у верхній частині кожного пирога, потім злегка поливаємо молоком. Залишаємо на 30 хвилин. Між тим, попередньо розігріваємо духовку до 200 градусів.

5. Випікаємо пироги протягом 20 хвилин до золотистого кольору.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт салату з куркою і манго.