Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
4 яйця
2 яєчних жовтка
25 г цукру
50 мл подвійних вершків
25 г несолоного масла
3 товстих скибочки хліба
Приготування:
Від ТЦК не сховаються: кого почнуть мобілізувати з 1 червня
Гороскоп на сьогодні, 27 травня: день рішень, помилок і шансів, які не можна проґавити
Стосується всіх, хто має картку: у Пенсійному фонді пояснили, як отримати низку важливих послуг
Масові перевірки чоловіків на вулицях, у барах, транспорті: що потрібно знати
1. Поміщаємо яйця, яєчні жовтки, цукор і вершки у велику миску і збиваємо разом.
2. Розтоплюємо масло у великій сковороді на середньому вогні.
3. Занурюємо хліб в суміш яєць, потім поміщаємо в сковорідку і обсмажуємо протягом двох хвилин з кожного боку до золотистого кольору.
4. Щоб подавати, поміщаємо на теплу тарілку.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сирного суфле зі шпинатом.