Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

4 яйця
2 яєчних жовтка
25 г цукру
50 мл подвійних вершків
25 г несолоного масла
3 товстих скибочки хліба

Приготування:

Популярні новини зараз

Заберуть житло навіть з документами: українцям скасовують право власності – причини

У пенсіонерів заберуть 20% пенсії: ПФУ попередив про утримання із виплат

Зайдуть у кожну квартиру: комунальники попередили про масові перевірки

Українцям виплатять щорічну допомогу: як отримати 3000 гривень

Показати ще

1. Поміщаємо яйця, яєчні жовтки, цукор і вершки у велику миску і збиваємо разом.

2. Розтоплюємо масло у великій сковороді на середньому вогні.

3. Занурюємо хліб в суміш яєць, потім поміщаємо в сковорідку і обсмажуємо протягом двох хвилин з кожного боку до золотистого кольору.

4. Щоб подавати, поміщаємо на теплу тарілку.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сирного суфле зі шпинатом.