Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
4 яйця
2 яєчних жовтка
25 г цукру
50 мл подвійних вершків
25 г несолоного масла
3 товстих скибочки хліба
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
1. Поміщаємо яйця, яєчні жовтки, цукор і вершки у велику миску і збиваємо разом.
2. Розтоплюємо масло у великій сковороді на середньому вогні.
3. Занурюємо хліб в суміш яєць, потім поміщаємо в сковорідку і обсмажуємо протягом двох хвилин з кожного боку до золотистого кольору.
4. Щоб подавати, поміщаємо на теплу тарілку.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сирного суфле зі шпинатом.