Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

4 яйця
2 яєчних жовтка
25 г цукру
50 мл подвійних вершків
25 г несолоного масла
3 товстих скибочки хліба

Приготування:

Популярні новини зараз

Від ТЦК не сховаються: кого почнуть мобілізувати з 1 червня

Гороскоп на сьогодні, 27 травня: день рішень, помилок і шансів, які не можна проґавити

Стосується всіх, хто має картку: у Пенсійному фонді пояснили, як отримати низку важливих послуг

Масові перевірки чоловіків на вулицях, у барах, транспорті: що потрібно знати

Показати ще

1. Поміщаємо яйця, яєчні жовтки, цукор і вершки у велику миску і збиваємо разом.

2. Розтоплюємо масло у великій сковороді на середньому вогні.

3. Занурюємо хліб в суміш яєць, потім поміщаємо в сковорідку і обсмажуємо протягом двох хвилин з кожного боку до золотистого кольору.

4. Щоб подавати, поміщаємо на теплу тарілку.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сирного суфле зі шпинатом.