Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
½ червоного цибулі
½ кабачка
3 товстих скибочки томатів
сіль і мелений чорний перець
1 ч. л. оливкової олії
2 скибочки тосту
2 товстих скибочки моцарели
Приготування:
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів попередньо розігрів решітку.
2. Поміщаємо червоний цибулю, кабачок і помідор в піднос для смаження. Приправляємо сіллю і свіжомеленим чорним перцем і охолоджуємо оливкова олія.
3. Поміщаємо в духовку на 8 хвилин, поки овочі не стануть м'якими і золотистими.
4. Виймаємо з печі, потім поміщаємо овочі на шматочки тосту. Кладемо Наверх скибочки моцарели, потім поміщаємо під гриль протягом 2 хвилин до золотистого кольору. Подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт медових апельсинів з ванільним кремом.