Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
1 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику
½ червоного цибулі
150 г селери
1 ст. л. томатного пюре
щіпка сушеного чилі пластівців
100 г сочевиці
200 мл гарячого курячого бульйону
сіль і мелений чорний перець
свіжий лист базиліка, прикрасити
Приготування:
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
1. Поміщаємо оливкову олію в каструлі на середньому вогні. Додаємо часник, цибулю і селеру і обсмажуємо протягом двох хвилин, періодично помішуючи.
2. Додаємо томатне пюре і пластівці чилі і готуємо протягом ще однієї хвилини.
3. Додаємо сочевицю і бульйон і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь, щоб гасити протягом 15 хвилин, періодично помішуючи.
4. Приправляємо за смаком, сіллю і свіжомеленим чорним перцем і виливаємо в миску теплу. Прикрашаємо листям базиліка і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт чіпсів з сирним фондю.