Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
1 ст. л. оливкової олії
75 г курячої грудки
сіль і мелений чорний перець
1 ст. л. кунжутної олії
1 ст. л. соєвого соусу
½ лайма, тільки сік
1 зубчик часнику, дрібно нарізаний кубиками
½ ч. л. лемонграса
¼ цибулини, дрібно нарізані кубиками
½ манго
1 ст. л. подрібненого листя м'яти
1 ст. л. коріандру
50 г броколі
Приготування:
ТЦК не має права накладати штраф: юристи розкрили важливий нюанс
Отримали переказ – чекайте листа від податкової: кого "запросять на побачення"
ТЦК стане на заваді: що підготували 17-річним юнакам
Нові критерії мобілізації: ТЦК оновлює списки призовників - під загрозою три категорії
1. Нагріваємо оливкову олію в сковороді на середньому вогні високої температури, обсмажуємо курячі смужки протягом приблизно десяти хвилин або до тих пір, поки курка не буде приготовлена.
2. У великій мисці збиваємо разом кунжутне масло, соєвий соус, сік лайма, часник, лимон і цибулю.
3. Додаємо манго, курку, трави. Приправляємо і змішуємо разом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт імбирного елю з вишнею.