Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
100 г змішаних грибів
1 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику
25 г масла
75 мл вершків
100 мл овочевого бульйону
щіпка мускатного горіха
Приготування:
Пенсіонери можуть вимагати перерахунок: кому підвищать виплати на 1000 грн
Ухилятися стане неможливо: мобілізація вийде на новий рівень
Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років
"Мінімалка" до 20 тисяч грн: українцям хочуть майже вдвічі підняти оклади
1. У каструлі нагріваємо олії разом. Готуємо гриби і часник протягом трьох хвилин.
2. Додаємо бульйон і тушкуємо п'ять хвилин.
3. Закінчуємо, додавши крем і мускатний горіх.
4. Збиваємо в блендері до однорідності.
5. Подаємо в чашці.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт шоколадних трюфелів.