Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

25 г несолоного масла
25 г простий борошна
150 мл молока
100 г тертого сиру
100 г шпинату
3 яєчних жовтка
3 білих яйця

Приготування:

Популярні новини зараз

ТЦК почали вилучати права на блокпостах: адвокат пояснила, що потрібно робити

Практично друга пенсія: літні українці отримають значну надбавку

Кодони не 1991-й, а 2022: мольфар розповів про те, які українські землі залишаться в окупації ще роками

В Україні вводять колективну відповідальність: єдине житло відберуть через борги родичів

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Розтоплюємо масло в каструлі на середньому вогні. Перемішуємо в борошні і смажимо 30 секунд. Знімаємо з вогню і поступово збиваємо в молоці.

3. Доводимо до кипіння і перемішуємо в шпине і більшої частини сиру.

4. Даємо трохи охолонути. Збиваємо в яєчних жовтках.

5. У великій мисці збиваємо яєчні білки.

6. Змішуємо дві великі ложки яйця з молочною сумішшю, щоб послабити. Додаємо решту яєчні білки і посипаємо Эдамом.

7. Переносимо в жаровую сковороду. Поміщаємо в духовку і запікаємо 10 хвилин.

8. Подаємо суфле на сковороді.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт апельсинових кексів "метеликів".