Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 6

Інгредієнти:

6 х 150 г філе лосося
сіль і мелений чорний перець
150 г вершкового сиру
маленький часник
½ лимона
25 г свіжих білих панірувальних сухарів
25 г свіжого, грубо тертого пармезану
2 ст. л. нарізаної свіжої петрушки
паприка

Приготування:

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Приправляємо обидві сторони філе лосося і кладемо на змащений жиром лист для випічки.

3. Заливаємо вершковий сир з часником, сіллю і перцем і лимонною шкіркою.

4. Поділяємо на шість і розподіляємо зверху кожного філе лосося.

5. Змішуємо панірувальні сухарі, пармезан і петрушку в невеликій мисці і приправляємо.

6. Посипаємо зверху вершковим сиром і паприкою.

7. Випікаємо в духовці близько 15 хвилин.

8. Подаємо негайно, прикрасивши порізаною петрушкою.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт трюфелів з козячого сиру.