Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
6 х 150 г філе лосося
сіль і мелений чорний перець
150 г вершкового сиру
маленький часник
½ лимона
25 г свіжих білих панірувальних сухарів
25 г свіжого, грубо тертого пармезану
2 ст. л. нарізаної свіжої петрушки
паприка
Приготування:
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Приправляємо обидві сторони філе лосося і кладемо на змащений жиром лист для випічки.
3. Заливаємо вершковий сир з часником, сіллю і перцем і лимонною шкіркою.
4. Поділяємо на шість і розподіляємо зверху кожного філе лосося.
5. Змішуємо панірувальні сухарі, пармезан і петрушку в невеликій мисці і приправляємо.
6. Посипаємо зверху вершковим сиром і паприкою.
7. Випікаємо в духовці близько 15 хвилин.
8. Подаємо негайно, прикрасивши порізаною петрушкою.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт трюфелів з козячого сиру.