Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 18-20 шт
Інгредієнти:
300 г козячого сиру
морська сіль і мелений чорний перець
1 ст. л. меду
Для покриттів (кожен достатньо, щоб покрити 2 кульки)
2 ч. л. подрібненого рожевого перцю
1 ч. л. сезаму
½ ч. л. паприки
1 ст. л. дрібно тертого сиру пармезан
1 ст. л. дрібно нарізаного свіжого лука
1 ст. л. підсмаженого фундука
Приготування:
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
1. Поміщаємо сир в миску. Приправляємо морською сіллю і свіжомеленим чорним перцем. Збиваємо до однорідності.
2. Розбиваємо дрібні шматочки (близько однієї чайної ложки сиру, звертаємо в кулю і кладемо на тарілку.
3. Щоб покрити трюфелі, поміщаємо кожну із запропонованих начинок в маленькі миски.
4. Змішуємо мед з декількома краплями води, щоб трохи послабити його і розносимо по всьому трюфелі.
5. Поміщаємо його в миску з начинкою і крутимо її, поки вона не буде покрита рівномірно. Распологаем на блюдечку і повторюйте до тих пір, поки всі кульки не будуть покриті.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт абрикосових слойок.