Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 6

Інгредієнти:

4 ст. л. оливкової олії
1 цибулю, дрібно нарізаний
125 г чорізо
6 курячих стегон, грубо нарізані
½ ч. л. паприки
5 зубчиків часнику
2 гілочки свіжого розмарину
2 х 400 г банок з бобами
800 мл курячого бульйону
150 мл вершків
50 г масла
1 пучок петрушки
сіль і мелений чорний перець
житній хліб

Приготування:

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

1. Нагріваємо половину масла у великій сковороді на середньому вогні. Коли каструля гаряча, додаємо цибулю і чорізо і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин, добре помішуючи.

2. Додаємо курку і обсмажуємо ще 2-3 хвилини, потім додаємо копчену паприку, часник і розмарин і перемішуємо в бобових, поки вони не будуть добре скомбіновані.

3. Вливаємо в бульйон і вершки, додаємо масло і перемішуємо до розплавлення, потім доводимо суміш до кипіння. Зменшуємо вогонь, поки суміш не кипить протягом 4-5 хвилин, або поки курка не буде приготовлена.

4. Перемішуємо м петрушкою приправляємо за смаком сіллю і свежесмолотым чорним перцем.

5. Нагріваємо сковорідку на середньому вогні до готовності. Поливаємо масло на хліб. Смажимо хліб по 1-2 хвилини з кожного боку.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сливового джему з блискітками.