Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
4 ст. л. оливкової олії
1 цибулю, дрібно нарізаний
125 г чорізо
6 курячих стегон, грубо нарізані
½ ч. л. паприки
5 зубчиків часнику
2 гілочки свіжого розмарину
2 х 400 г банок з бобами
800 мл курячого бульйону
150 мл вершків
50 г масла
1 пучок петрушки
сіль і мелений чорний перець
житній хліб
Приготування:
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
1. Нагріваємо половину масла у великій сковороді на середньому вогні. Коли каструля гаряча, додаємо цибулю і чорізо і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин, добре помішуючи.
2. Додаємо курку і обсмажуємо ще 2-3 хвилини, потім додаємо копчену паприку, часник і розмарин і перемішуємо в бобових, поки вони не будуть добре скомбіновані.
3. Вливаємо в бульйон і вершки, додаємо масло і перемішуємо до розплавлення, потім доводимо суміш до кипіння. Зменшуємо вогонь, поки суміш не кипить протягом 4-5 хвилин, або поки курка не буде приготовлена.
4. Перемішуємо м петрушкою приправляємо за смаком сіллю і свежесмолотым чорним перцем.
5. Нагріваємо сковорідку на середньому вогні до готовності. Поливаємо масло на хліб. Смажимо хліб по 1-2 хвилини з кожного боку.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сливового джему з блискітками.