Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

2 ст. л. арахісової олії

50 г масла
3 сосиски

1 цибулина
½ великого картоплі
2 яйця

Популярні новини зараз

Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч

Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті

Моментально та без попередження: що загрожує абонентам Vodafone

Перерахунок пенсій: у кого та на скільки зростуть виплати

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо олію у великій сковороді. Додаємо ковбаси з маслом і готуємо протягом декількох хвилин, помішуючи.

2. Додаємо цибулю в сковороду.

3. Нарізаємо картоплю.

4. Додаємо картоплю в сковороду.

5. Коли інгредієнти готові, розбиваємо яйця в сковороду і смажимо до тих пір, поки яєчні білки не будуть готові, але жовтки все ще будуть рідкими. Подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт вершкового безе з полуницею.