Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
2 ст. л. арахісової олії
50 г масла
3 сосиски
1 цибулина
½ великого картоплі
2 яйця
Вікові обмеження: ПриватБанк обурив пенсіонерів дивними правилами
Соцвиплати перетворяться на борг: кого змусять повернути гроші
За борги розрахуєтесь квартирою: кого торкнеться новий механізм стягнень
"Бабине літо" повертається? Коли в Україні знову потеплішає, прогноз погоди на жовтень
Приготування:
1. Нагріваємо олію у великій сковороді. Додаємо ковбаси з маслом і готуємо протягом декількох хвилин, помішуючи.
2. Додаємо цибулю в сковороду.
3. Нарізаємо картоплю.
4. Додаємо картоплю в сковороду.
5. Коли інгредієнти готові, розбиваємо яйця в сковороду і смажимо до тих пір, поки яєчні білки не будуть готові, але жовтки все ще будуть рідкими. Подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт вершкового безе з полуницею.