Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
2 ст. л. арахісової олії
50 г масла
3 сосиски
1 цибулина
½ великого картоплі
2 яйця
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Моментально та без попередження: що загрожує абонентам Vodafone
Перерахунок пенсій: у кого та на скільки зростуть виплати
Приготування:
1. Нагріваємо олію у великій сковороді. Додаємо ковбаси з маслом і готуємо протягом декількох хвилин, помішуючи.
2. Додаємо цибулю в сковороду.
3. Нарізаємо картоплю.
4. Додаємо картоплю в сковороду.
5. Коли інгредієнти готові, розбиваємо яйця в сковороду і смажимо до тих пір, поки яєчні білки не будуть готові, але жовтки все ще будуть рідкими. Подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт вершкового безе з полуницею.