Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
½ ст. л. оливкової олії
½ цибулини
1 зубчик часнику
½ ч. л. ras-el-hanout
кориця
½ ч. л. коріандру
400 г томатів черрі
2 ст. л. коріандру
2 яйця
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.
2. Нагріваємо олію на сковороді, додаємо цибулю і часник і смажимо 6-7 хвилин або до тих пір, поки вони не стануть м'якими. Перемішуємо в спеціях і смажимо, помішуючи, протягом ще однієї хвилини.
3. Додаємо помідори і добре приправляємо сіллю і перцем, потім обережно кип'ятимо протягом 8-10 хвилин.
4. Розкидаємо по 1 столовій ложці коріандру, потім розділяємо суміш томатів між двома окремими стравами. Розбиваємо яйце на кожне блюдо.
5. Запікаємо протягом 8-10 хвилин, поки яєчні білки не будуть готові, але жовтки все ще злегка рідкі. Готуємо ще 2-3 хвилини.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ягідного чізкейку в склянці.