Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
150 г змішаних ягід (ожина, чорниця або полуниця)
1 ст. л. цукру
1 лимон, цедра і сік
4 печива імбиру
1 ст. л. масла
2 ст. л. цукрової пудри
125 г маскарпоне
Приготування:
Українці працюватимуть до глибокої старості: у Мінсоці готують нововведення
Українці не можуть розрахуватись у магазинах: ПриватБанк почав блокувати платежі
Гороскоп на сьогодні 6 квітня готує багато сюрпризів: увага, сварки та гроші
Ситуація на межі колапсу: восени українці можуть залишитись без газу
1. Нагріваємо ягоди, цукор і одну столову ложку лимонного соку в маленькій каструлі, добре помішуючи, щоб об'єднатися, протягом 3-4 хвилин або до тих пір, поки цукор не розчиниться. Відкладаємо в сторону, щоб охолодитися.
2. Поміщаємо печиво в мішок для морозильної камери і раздавливаем, використовуючи качалку.
3. Розтоплюємо масло в маленькій каструлі на низькій і середній температурі.
4. Змішуємо подрібнене печиво і розтоплене масло в мисці, поки вони не буде добре скомбіновані. Поміщаємо суміш на дно двох великих склянок.
5. Поміщаємо маскарпоне у велику миску і сбросаем лимонну цедру, лимонний сік, що залишився і цукрову пудру.
6. Ложкою накладаємо маскарпоне у склянки, потім ягоди і сік. Негайно подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сливового джему з блискітками.